Wat zijn de kosten van BlingBling?

Voordelig een hulp via BlingBling!


Je hebt gratis een account aangemaakt en een fantastische hulp gevonden tussen het aanbod aan werkzoekenden op BlingBling. Je plant hem of haar in, maar hoe zit dat met de betaling van de hulp? Ook dat gaat heel eenvoudig. Elke keer dat de hulp bij jou komt werken, betaal je voorafgaand aan zijn of haar schoonmaakbeurt een bedrag via iDeal aan BlingBling. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw hulp altijd op tijd het loon krijgt uitbetaald.

Voordelen

  • Aanmelden kost je helemaal niets!
  • Annuleren van een afspraak kan kosteloos.
  • Het vinden van een hulp kan 24 uur per dag.
  • Iedere hulp kiest zijn eigen uurloon. Zoek altijd binnen jouw budget.
  • Jij betaalt per schoonmaakbeurt
  • De betaling gaat via iDeal, veilig voor beide partijen.
  • Persoonlijke gegevens zijn in veilige handen. Bekijk ook ons privacybeleid.

Praktijkvoorbeeld
Eva heeft een druk leven. Naast haar full-time baan heeft ze thuis twee kinderen die veel aandacht van haar vragen. Omdat Eva weinig tijd over heeft voor het huishouden besloot ze, na overleg met haar man, zich in te schrijven bij BlingBling als hulpzoeker.
Eva vond Nina al gauw tussen alle hulpaanbieders. Eva besloot om Nina eenmalig in te plannen om te zien hoe de samenwerking zou bevallen. Een week later stond Nina op de stoep en heeft alle huishoudelijke klusjes van Eva overgenomen. Het bleek al gauw dat Nina het ook goed kon vinden met de kinderen van Eva.
Inmiddels heeft Eva er voor gekozen om Nina regelmatig in te plannen. Niet alleen zorgt Nina er voor dat het huis van Eva er goed uitziet. Wanneer het zo uit komt, past Nina ook op op de kinderen van Eva.
De betaling van Nina gaat heel eenvoudig. Voorafgaand aan elke schoonmaakbeurt betaalt Eva een bedrag via iDeal aan BlingBling. BlingBling zorgt er altijd netjes voor dat Nina haar loon krijgt uitbetaald. Beiden zijn erg tevreden over hun terugkerende samenwerking en de diensten van BlingBling.

Dit zijn de kosten voor jou
Werkzoekenden kunnen op BlingBling zelf hun uurtarief aangeven. Daar heb jij de hulp ook op uitgezocht. Maar wat zijn de totale kosten? Als hulpzoekende betaalt u ons 10% van de totaalprijs.


Wij verduidelijken dit graag met een rekenvoorbeeld:
Stel, jouw hulp hanteert een tarief van €10,- per uur:

  • Uurloon van uw hulp: €10,-
  • Servicekosten: €1,-
  • Totaal: € 11,-

U betaalt ons dan €11,- per uur dat de hulp bij jou werkt via de overschrijving per iDeal.

Dit betaalt de hulp aan ons
De hulp draagt een klein deel van het uurloon af aan ons, namelijk 1% van het uurloon met een minimum van €0,15. Als de hulp een uurloon van €10,- hanteert, draagt hij of zij dus €0,15 per gewerkt uur af aan BlingBling. Dit wordt automatisch verrekend, jij hoeft hier zelf dus geen rekening mee te houden.